Taste and enjoy

I ENJOY THIS WONDERFUL PROFESSION WITH PASSION EVERY DAY

For over 30 years, I have organised wine courses, wine/culinary workshops and tastings; run master classes and guest lectures for anyone interested in wine and enjoying the good things in life.

These activities are aimed at individuals, companies, catering establishments, importers, associations and groups.

There are standard packages, but you can also contact me for tailor-made programmes according to your desired level.

Many of the tastings and courses have a low threshold and are therefore also suitable for the novice wine lover.

Vinologist Lieske Vos

Culivino
Wine & Food

Binnenkort komt mijn nieuwe wijn op de markt: Bodemdrift!

Een stevige, volle en complexe rode wijn (60% Monastrell, 20% Bobal, 20% Cariñena) met sappige donkerrode fruittonen, 12 maanden houtrijping. Perfect om deze winter te schenken bij vlees- of wildgerechten, of gewoon knus bij de open haard met een mooi kaasplateau.

De wijn wordt begin september gebotteld door wijnmaker Pepe Rodriguez de Vera, in een kleine familie bodega in Zuid-Spanje waar de 7e generatie nu aan het roer staat. Biologisch, handmatig geoogst en gemaakt met alleen de beste druivenstokken (20–60 jaar oud).

Levertijd: verwacht tussen half en eind september 2025.
Bestel nu al en wij reserveren je flessen met liefde.
Vanaf 6 flessen is de verzending gratis.

‘Een wijn die je tot de bodem opdrinkt.’

Proost, Lieske

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

If you provide your e-mail address, I will keep you updated!

    Extra Wijn & Spijs avonden

    Naar aanleiding van mijn televisieoptreden word ik heel vaak gevraagd om avonden te begeleiden op het gebied van wijn. Dat doe ik met alle liefde, maar ik kan helaas niet op alle oproepen ingaan, zeker niet als het om kleine gezelschappen gaat. Daarom heb ik zelf een aantal wijn-spijsavonden georganiseerd, waarvoor je je kunt inschrijven.

    Door het grote succes komen er nóg twee extra wijn & spijs avonden in samenwerking met twee toprestaurants:

    Dinsdag 23 september – Restaurant Ripasso, Breda
    Aanvang 19:00 uur · €125 p.p.
    Aperitief & amuses · 4-gangen · 7 wijnen
    Uitsluitend reserveren via Ripasso: info@restaurantripasso.nl

    Dinsdag 30 september – Restaurant Uijttewaal, Breda
    Aanvang 19:00 uur · €125 p.p.
    Aperitief & mondvermaakjes · 4-gangen · bijpassende wijnen
    Reserveer via: www.restaurantuijttewaal.nl

    (Beperkt aantal plaatsen—wees er snel bij!)

    Registered Vinologist

    Registered Vinologist since 1994.
    Successfully completed the Academy of Gastronomy in 1995. Also: Oinos; wine tasting.

    Up-to-date through the many wine tours/ tastings /masterclasses/ continuing education/ fairs etc.

    Wine teacher

    I have been running courses on wine and food since 1996.

    I am an advocate of a broader taste experience. This allows us to enjoy wines, food and their combinations even more.

    Since 2011 in collaboration with the Wine Institute. Wine courses at various levels (including SDEN1 to 3) workshops; cheese & wine, wine & chocolate etc.

    Sommelier

    Years of experience in the hospitality industry as a Maître Sommelier and as a Sommelier in renowned restaurants.

    "It gives satisfaction when the trainees reach the final goal with a nice result"

    en_GBEN